EMEKLİ POLİS GENÇ İTFAİYECİYİ VURDU!

EMEKLİ POLİS GENÇ İTFAİYECİYİ VURDU!
Silivri İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan Mustafa Kaplan ( 28 ) Emekli Polis Abdullah Suiçmez tarafından vuruldu. İtfaiye erine 2 el ateş eden Emekli Polis Mustafa Suiçmez, daha sonra Selimpaşa Karakoluna giderek teslim oldu.

Suieçmez’in silahından çıkan kurşunlar Kaplan’ın karın boşluğuna isabet etti.  Silivri Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra  Hava Ambulansıyla Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan İtfaiye Eri Mustafa Kaplan’ın sağlık durumunun iyi olmadığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaplan nişanı attı diye kayınpederi tarafından vurulmuş!

Olayla ilgili çevreden alınan bilgilere ve iddialar göre, genç itfaiye eri Mustafa Kaplan’ın  Emekli Polis Abdullah Suiçmez’in kızıyla nişanlı olduğu ve nişanı atması üzerine, nişanlısının babasıyla aralarında çıkan tartışma sonucu vurulduğu öğrenildi.  Selimpaşa’da görevli olan itfaiye görevlisi Mustafa Kaplan, işten çıktığı sırada nişanlısın babası Abdullah Suiçmez’ın silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. 2 kurşununda karın boşluğuna isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Kaplan’a ilk müdahale Silivri Devlet Hastanesinde yapıldı.  Sağlık durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen Kaplan daha sonra Hava Ambulansıyla Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine sevk etildi.  

İtfaiye camiası üzgün

Silivri İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan Mustafa Kaplan’ın vurulduğunu öğrenen mesai arkadaşları şok geçirdi. Kaplan’ın vurulmasından üzüntü duyduklarını ifade eden Silivri İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan İtfaiyeciler, Kendisi çok iyi bir arkadaşımızdı. Daha 28 yaşında ve çok genç.  Birde nişanlıydı. Allah arkadaşımızı nişanlısına ve sevenlerine bağışlasın. İdari Müdürlerimiz Mustafa arkadaşımızın sağlık durumuyla ilgili sürekli bilgi alıyorlar ve ilgileniyorlar. Hepimiz çok üzgünüz” diyerek, genç itfaiyeci Mustafa Kaplan’ın sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söylediler.

Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.