Eşini damatlığı ile uğurladı

Eşini damatlığı ile uğurladı
REKLAM dünyasının renkli simalarından Burçin Bildik, Bodrum’da yüzerken beyin kanaması geçirip hayatını kaybeden eşi Zeynep Elçin Bildik’i giydiği damatlığıyla son yolculuğuna uğurladı.

Cenaze namazı boyunca eşinin ablasına sarılarak gözyaşlarına hakim olamayan Burçin Bildik, "Allah yeni yolunda hayırlar versin, ışığını orada yaymaya devam etsin" dedi.

Tatil yaptıkları Bodrum’da yüzerken denizde beyin kanaması geçiren ve hastaneye gidene kadar 4 kez kalbi duran tiyatrocu Burçin Bildik’in eşi Zeynep Elçin Bildik, tüm çabalara rağmen önceki gün hayatını kaybetti. Zeynep Elçin Bildik dün Karacaahmet Şakirin Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni boyunca ayakta durmakta güçlük çeken Burçin Bildik, eşinin ablası Elif Denizli’ye sarılarak gözyaşı döktü.

Cenaze törenine nikahlarında giydiği damatlıkla gelen Burçin Bildik, eşini kefene sarılırken gördüğünde geline benzettiğini, bu yüzden de onu damatlıkla uğurlamak istediğini söyledi. Şakirin Camii’ndeki cenaze namazından sonra eşini memleketi Lüleburgaz’a götüreceklerini söyleyen Burçin Bildik, "Allah yeni yolunda hayırlar versin. Işığını orada yaymaya devam etsin. Yeni yoluna güzel bir günde yolluyoruz. Bende damatlığımla ona eşlik ediyorum. Eşim bir kere daha güçlü durmamı sağladı. Ona verdiğim sözle güçlü olacağım" dedi.

BU CAMİYİ SEVMİŞTİ

Şakirin Camii’ni özelikle seçtiğini belirten Burçin Bildik, bir Kadir gecesinde İstanbul’daki camileri gezerken eşinin bu camiyi çok sevdiğini o yüzden beğendiği bir yerden son yolculuğuna uğurlamak istediğini belitti.

3 YILDA 30 YIL YAŞADIK

Eşiyle 3 yıllık evlilikleri boyunca 30 yıllık bir ilişki yaşadıklarını söyleyen Bildik, "Hayat devam edecek. Dostlarla yeri gelecek güleceğiz eğleneceğiz ama yürek böyle söylemiyor. Yürek başka çalışıyor" dedi. Burçin Bildik cenaze namazının ardından eşinin tabutunu omuzlayarak cenaze arabasına kadar taşıdı. Lüleburgaz’a götürülen Zeynep Elçin Bildik, Sokullu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.