Ev sahipleri 'cani baba'yı anlattı

Ev sahipleri 'cani baba'yı anlattı
Eski ve yeni ev sahipleri birbirinden farklı açıklamalarda bulundu.
ESENYURT'ta 6 aylık Aslıhan Zeynep'in babası tarafından öldürüldüğü iddiası oturdukları İncirtepe mahallesi 245 sokakta adeta şok etkisi yarattı. Bazı mahalle sakinleri baba Canip T'yi 'cani' olarak nitelerken, eski ve yeni ev sahipleri birbirinden farklı açıklamalarda bulundu.



Eski ev sahibi Çağdaş Çelik, baba Canip T.'nin daha önce de yine bir bebeğinin öldürdüğünü duyduğunu söyledi. Çelik, Canip T. ve ailesinin 1 yıldır kendi evinde kiracı olarak kaldıklarını, ancak uzun süre kira ödemediğini belirtti. Elektrik ve su faturalarını ödemedikleri için kendi evinden çıkıp yan apartmana taşındıklarını söyleyen Çağdaş Çelik, "2 hafta önce evimi boşalttılar. Bu eve taşınmadan önce de bir çocuğu ölmüştü. Bize hastalıktan öldüğünü söyledi. Onu da zaten boğarak öldürmüş. Burada zaten kira ödemiyordu. Biz de çocukları var diye göz yumuyorduk. Son 4 aydır kira ödemiyordu. Sonra elektrik ve suları kesildi. Sonra da yan apartmana taşındı" dedi.

EV SAHİBİ: ÇOCUĞUNU SEVİYORDU

Canip T. ve ailesinin taşındığı yeni evin sahibi Sevim Kurtaran ise, bu olaya inanmadığını, Canip T.'nin çocuğunu sevdiğini söyledi. Zor durumda kaldıkları için evini verdiğini ve kendilerinden kira ücreti istemediğini söyleyen Kurtaran, "Geçen hafta benim eve taşındılar. Küçük çocukları vardı. Para istemedim onlardan. Bir hafta sonra çocuğun öldüğünü duydum. Neden öldüğünü sorunca zatüre olduğu için öldüğünü söylediler. Öldürdüğüne inanmıyorum, çocuğunu seviyordu. Kucağına alıp sevdiğini görüyordum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.