EYÜP KUMRAL GENÇ YAŞTA YAŞAMINI YİTİRDİ

EYÜP KUMRAL GENÇ YAŞTA YAŞAMINI YİTİRDİ
Esenyurt Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Efak İnşaat sahibi işadamı Abdullah Kumral'ın oğlu, Eyüp Kumral (25) yaşama veda etti.

 

Esenyurt Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde akciğer enfeksiyonu nedeni ile   tedavi gören Eyüp Kumral'ın vefat haberi, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Genç Eyüp son yolculuğuna uğurlandı

 

Esenyurt Devlet Hastanesi morgundan Eyüp Kumral'ın cenazesi  Esenkent Camiine getirildi. Cenaze törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İşadamı Yalçın Demirel, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İşadamlarının yanı sıra Kumral ve Demirel ailelerinin dost ve yakınları katıldı.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu genç yaşta hayatını kaybeden Eyüp Kumral’ın babası Abdullah Kumral ve annesi Fatma Kumral’a başsağlığı dileğinde bulunarak Kumral ailesinin acısına ortak oldu.

 

Esenkent Camiinde Kılınan ikindi namazının ardından dualar ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlanan Eyüp Kumral’ın cenazesi, Esenyurt İstiklal Mezarlığına gözyaşları ile defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.