FENER’DE MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

FENER’DE MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ
Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Fener Köyü Muhtarı Muharrem eren bu yılda Sünnet Şöleni geleneğini bozmadı. Her yıl Fener Köyünde sünnet şöleni adı altında durumu olamayan ailelerin çocuklarını sünnet ettiren Muhtar Muharrem Eren, bu yı
  11 tane çocuğun sünnet edildiği şölene katılan Silivri Protokolü, sünnet olan çocukları hediye yağmuruna tuttu.  
Silivri Protokolü, sünnet çocuklarını hediye yağmuruna tuttu
Silivri’nin Fener Köyünde gerçekleştirilen 15. Sünnet Şöleni, muhteşem bir organizasyon ile gerçekleşti. Çeşitli sanatçıların sahne aldığı şölende havai fişek gösteri geceye damgasını vurdu. Sünnet çocuklarının aileleri müzik eşliğinde dans edip halaylar çekti. Sünnet Şöleninin ev sahibi Muharrem Eren eşi ile dans ederek ailelerin mutluluğuna ortak oldu. Silivri Kaymakamı, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı, Metin Karakaş, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu,  Önder Çitçi Derneği Başkanı Turgay Sakarya ve Muhtar Muharrem Erene sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. 

Eren; Hayırlı bir işe vesile olmaktan onur duyarım
Görkemli bir Sünnet Şölenine ev sahipliği yapan Fener Köyü Muhtarı Muharrem Eren,eşi Mediha Eren ile birlikte  şölene katılan protokol üyeleriyle ve davetlilerle yakından ilgilendi. Gecede konuşma yapan Muhtar Eren; “ Bu yıl sünnet şölenimizin 15’incisini düzenliyoruz. 15 yıldır düzenlediğimiz sünnet şölenlerimizde muhtarlığımızın kasasından beş kuruş para çıkmadan yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yapılan bu sünnet şölenimizde biz sadece aracı oluyoruz. Böyle hayırlı bir işe vesile olmaktan onur duyuyorum.  Bu çocuklarımızın sünnet edilmesinde ve bu şölenin düzenlenmesinde bizlere katkı sağlayan tüm sponsorlarımıza sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum” dedi.  Yıllar önce sünnet ettirdiği bir çocuğun askere gidip vatani görevini tamamlayıp döndüğünü duyunca çok duygulandığını ifade eden Eren; İnşallah sünnet ettirdiğimiz kardeşlerimizin düğünlerini de yine hep birlikte yaparız” dedi. 

Keser; Allah damat oldukların da göstersin
Fener Köy Sünnet Şölenine eşi Hürriyet Keser ile birlikte katılan Silivri Kaymakamı Salih Keser, Böyle hayırlı bir gecede bizleri bir araya getiren ve böyle hayırlı bir işe vesile olan Muharrem Eren muhtarımızı gönülden kutluyorum. Dinimizde yeri olan sünnet adı üstünde sünnettir. Sünnet dinimizde sünnettir. Bu gece burada sünnet olan kardeşlerimizi kutluyorum. Sünnet olan kardeşlerimizin ailelerine de Allah çocuklarının damat olduklarını da göstersin diyorum. Başta Muhtarımız Muharrem Eren olmak üzere  bu geceye emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Hayırsever İşadamı Balçık, bir çiftin düğününü yapma sözü verdi 
15. Sünnet Şölenine sponsor olan Hüseyin Özkan Balçık, Muharrem Eren Tarafından bir plaket ile onurlandırdı. Balçık’ın plaketini Silivri Kaymakamı Salih Keser takdim ederek, destek verdiği için teşekkür etti. Plaket ile onurlandırılan Hayırsever İşadamı Hüseyin Özkan Balçık, durumu olmayan evlenecek bir çiftinde düğününü yapma sözü verdi.  
Haber/ Fatma Sarıbıyık 
  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.