Gazeteci Muharrem Yerli kalbine yenik düştü

Gazeteci Muharrem Yerli kalbine yenik düştü
Yaklaşık 30 yıldır Kars'ta gazetecilik yapan, Ulusal Kanal'da Köyden Köye program yapımcılığı, Serhat TV'de Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenen ve 2004 yılında Kars Bora Gazetesini kurarak yerel gazete yayınını sürdüren Muharrem Yerl


 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi ambulansta yaparak Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürüldü.

Gazeteci Yerli doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

56 yaşında 2 çocuk babası olan Yerli'nin cenazesi yarın Arpaçay ilçesine bağlı Polatköy'de ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.

Muharrem Yerli'nin çocukluk arkadaşı, İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı Mehmet Mert Türkiye çok önemli bir aydınını kaybetti diyerek şunları söyledi:

Muharrem daha ortaokul günlerinde 'Bağır Öyleyse' kitabını yazarak farklılığını ortaya koydu. 'Köyden Köye' programı ile Ulusal Kanal'dan dünyaya sesleni.

Doğu insanının yüreğini taşıdı ekranlara. Köylülerimiz onunla ekranlarda kendilerine yer tuttular. Dertlerini paylaştılar. Cumhurbaşkanına, başbakana, milletvekillerine, belediye başkanlarına, valisine, kaymakamına, senin araclılğın ile ulaşmanın, sorunlarına çözüm aramanın yollarını buldular. Bize düşen Muharrem'i sonsuza kadar yaşatmak ve onu unutmamak. Acımız çok büyük. Ne diyeceğimi bilemiyorum'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.