GENÇ YETENEKLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

GENÇ YETENEKLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen 2014-2015 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Sportif Müsabakalar Ödülleri sahiplerini buldu.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz başta olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri, okul müdürleri ile yüzlerce genç sporcu katıldı.

ÖĞRENCİSİ BAŞARI ELDE EDEN ÖĞRETMENE MÜJDE VERDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından söz alan İlçe Kaymakamı Harun Kaya, “Gençler için ülkemiz için ne yapabiliriz diye hep kendimize soruyoruz. Sürdürülebilir bir gelecek inşası kurmaya çalışıyoruz. Bugün Küçükçekmece’de olimpiyatlara çıkacak sporcu var mı? Bizler bunu desteklemek için beden dersi öğretmenlerine maddi ve manevi bir teşvikte bulunmayı düşünüyoruz. Hem ulusal hem de uluslar arası başarı elde eden öğretmenler ödüllendirilmeli” diye konuştu.

‘SPOR KONUSUNDA HER TÜRLÜ HİZMETE İMZAMIZI ATARIZ’

Dereceye giren genç sporcuları tebrik eden Temel Karadeniz ise, “Küçükçekmece Belediyesi olarak biz gençlerimizi spor yapmaları konusunda teşvik eden her türlü hizmete imzamızı atacağız. Vatandaşlarımızın daha nezih daha temiz tesislerden faydalanmasını istiyoruz. Sizlerin bizleri sporla ilgili yatırım yapma konusunda yüreklendirmeniz, daha çok spor yaparak gerekliliğini göstermeniz gerekiyor. Ne mutlu ki, biz Küçükçekmece olarak şanslı bir ilçeyiz. Spor salonlarımız çocuklarla doluyor. Ancak büyüklerimize de spor alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ünlü spor spikeri Emre Tilev’in sunuculuğunu yaptığı törende; müsabakaları tamamlanan kros Cumhuriyet Koşusu, Başöğretmen Atatürk Koşusu ile Okullar Arası Futbol, Masa Tenisi ve Satranç Turnuvalarında dereceye giren öğrencilere kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.  Genç sporcuların heyecanının gözlerinden okunduğu ödül töreninde, coşku dolu ve eğlenceli görüntüler yaşandı. Törende ayrıca futbol, masa tenisi ve satranç branşlarında yarışan öğretmenler de ödül aldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.