Göl Festivaline muhteşem kapanış

Göl Festivaline muhteşem kapanış
Küçükçekmece Belediyesi’nin 8.’sini düzenlediği Uluslararası Göl Festivali’nin kapanış gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı on binleri coşturdu.

Göl kenarında Hop Dedik Ayhan’ın sunumuyla gerçekleşen kapanış programına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile Başkan Yardımcıları başta olmak üzere, CIOFF Türkiye Başkanı Savaş Tuğsavul ve Genel Sekreteri Muammer Aslan ile on binlerce vatandaş katıldı.

10 BİNLERİ COŞTURDU

Festival kapsamında bir konser veren pop müziğinin sevilen ismi Soner Sarıkabadayı, Küçükçekmece’yi adeta salladı. Vatandaşların akın ettiği konserde izdiham yaşanırken, on binlerce kişi hep bir ağızdan Soner Sarıkabadayı’nın şarkılarını söyledi. Sempatik tavırları ve muhteşem sahne performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kabadayı, ‘İnsan Sevmez Mi?, Seveni Arıyorum, Buz, İki Medeni İnsan’ gibi kendi parçalarının yanı sıra, Aşık Veysel’den ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ türküsünü ve Azeri şarkısı ‘Ayrılık’ı okudu. 

Gecenin sonunda ise, katılımcı ülkelere protokol üyeleri tarafından Çini Tabak ve sertifika verilirken, Yeniay da, ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı’ ya günün anısına Çini Tabak hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.