Görme Engelliler Icevı Konferansına Katkı

Görme Engelliler Icevı Konferansına Katkı
Görme engelliler ve az görenlerin eğitimi ile ilgili Uluslararası kuruluş olan ICEVI’nın 8. Avrupa Konferansı Beylikdüzü Belediyesi’nin de katkıları ile gerçekleştiriliyor. İlk gününe Sanatçı Ajda Pekkan’ın da katıldığı konferans Cuma gününe kadar devam e

Beylikdüzü Belediyesi, engelliler için çok önemli bir organizasyon olan 8. ICEVI Görme Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Konferası’na destek oldu. Türkiye Beyazay Derneği’nin de katıldığı ve Cuma gününe kadar sürecek olan konferanslarda görme engelli ve az gören insanlar için Türkiye ve Avrupa’da gerçekleştirilecek olan eğitimler konu alınacak. Beylikdüzü Belediyesi’nin de ana sponsoru olduğu eğitim konferansına Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ve Başkan Danışmanı Ercan Ay da katıldı.

İsmail Yalçın Teşekkür Plaketini Aldı

Eski Milletvekili Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Lokman Ayva, ICEVI Başkanı Hans Welling, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Mustafa İsen, Sanatçı Ajda Pekkan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aylin Çiftçi’nin de konuşmacı olarak katıldıkları konferansta Beylikdüzü Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaketi ICEVI Başkanı Hans Welling’in elinden alan Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, bu konferansa katkıda bulunmak için kendilerine bu imkânı veren herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.