GÜRPINAR ŞEHİDİNİN MEVLİDİNDE BULUŞTU

GÜRPINAR ŞEHİDİNİN MEVLİDİNDE BULUŞTU
Beylikdüzü Belediyesi, Diyarbakır’da şehit düşen 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu ve tüm şehitlerimiz için Gürpınar Merkez Camii’nde mevlid okuttu, vatandaşlara kurulan çadırda lokum ve etli pilav dağıttı.
Beylikdüzü’nde dualar tüm şehitler için edildi. Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonuyla, Gürpınar Merkez Camii’nde Diyarbakır’da şehit düşerek hayatını kaybeden henüz 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu için din görevlileri Mevlid okudu.

Mevlid öncesi ise Yatsı namazını vatandaşlara Beylikdüzü Müftüsü Eyyüp Demir kıldırdı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Dualarımızı tüm şehitlerimizin ruhuna gönderiyoruz. Ailelerimize sabır diliyorum. Onlar için toplandık ve Allah mevlidimizi kabul etsin” dedi.

 Mevlide Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Yaşar Genç, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı. Mevlid sonrası ise Gürpınar meydana kurulan çadırda vatandaşlara etli pilav ve lokum ikram edildi. Başkan İmamoğlu ayrıca bölgedeki çocuklarla ilgilenerek, onlara oyuncak hediye etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.