Hafta sonu yağış var

Hafta sonu yağış var
Hava sıcaklığı Marmara'nın Güney ve Doğusu ile Kuzey Ege'de 4 ila 6 derece olmak üzere, iç ve batı kesimlerde azalacak. Çarşamba gününe kadar yağış var.

Hava sıcaklığı Marmara'nın Güney ve Doğusu ile Kuzey Ege'de 4 ila 6 derece olmak üzere, iç ve batı kesimlerde azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. 

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Marmara, Kuzey ve İç Ege (İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak), Karaman dışında İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Isparta, Burdur, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Malatya ve Giresun çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam ve gece saatlerinde Sinop, Samsun ve Amasya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeybatı, zamanla batı kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; akşam ve gece saatlerinde Sinop, Samsun ve Amasya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, su baskını, yıldırım düşmesi, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.