Halk Evinden Çocuk Şenliği

Halk Evinden Çocuk Şenliği
Çocuklar Esenyurt Sonevlerde bulunan Halkevi Şubesi’nde bir ay boyunca "Okumuş İnsan Halkın Yanındadır" diyen Öğrenci Kolektifi üyesi üniversite öğrencileri tarafından bilim, kültür, sanat ve eğlenceyle tanıştırılan Esenyurtlu 5-14 yaş arası çocuklar bir

24 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00’de Saadetdere Mahallesi 5. Sokak’taki Akasya Parkı’nda gerçekleşen şenliğe Esenyurt Halkından büyük ilgi gördü.Ailelerin çocuklarını koroda ve tiyatro da izlerken verdikleri tepki izlemeye değerdi. Ayrıca Hacivat ile Karagözün Gezi eylemlerini konu alan diyalogları çocuklar tarafından ilgi ve coşkuyla izledi.

 Yoğun ilginizden dolayı yeşekkür

Burada kısa bir konuşma yapan Esenyurt Şube Başkanı Fırat Kirpeşen.

halkevlerinin ve üniversiteli öğrenci kolektiflerin her yıl yaz ayında 5-14 yaş arası çocuklara çeşitli kurslar vermekte.Bunlardan tiyatro, folklör, ingilizce, koro gibi kurslar.1 ay sonra da çocuklarınızın bu aldığı oyun vs. Şenlik düzenleyerek onları siz değerli Esenyurt Halkı ve anne babaların beğenisine sunuyoruz.. Halkevlerinin, Türkiye genelinde 6.sını düzenledi ama Esenyurt'ta 4. Düzenlediğimiz şenliğe bu kadar yoğun ilgi gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.
 Haber/ Gül Güyük

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.