Hava Alanında Polis Tarafından Darp!

Hava Alanında Polis Tarafından Darp!
Geçtiğimiz gün Arnavutköy’de amcasının yanında getir götür işi yapan bir vatandaş müşterilerini Atatürk Hava Alanına bıraktıktan sonra sivil polisler tarafından darp edildi.

İddia'ya göre amcasının müşterilerini hava alanına bırakan Ferhat Ç. tanımadığı ve sivil olan iki kişi tarafından engellenerek aracının evrakları istedi, kendilerinin kim olduğunu soran Ferhat Ç,  sivil trafik polisi olduklarını ve kendisinin korsan taksicilik yaptığını iddia ederek aracının evraklarını vermesini isteyen sivil polisler, olumsuz yanıt alınca zorla şahsı hava alanı kapalı otoparkına götürerek hakaret ettiklerini ve kendisini darp edip daha sonrada aracını bağlatıp götürdüklerini iddia etti.

Ters Kelepçe Takıp Darp Ettiler

Ferhat Ç. Sivil Trafik polislerinden ağır hakaretler işittiğini ağza alınmayacak kelimelere sarf ettiklerini beni suça teşvik edip üzerlerine saldırmam için çok uğraştılar, oto park içinde ters kelepçe takıp daha sonra beni yere yatırıp döverek hakaret ve küfürler ettiler, ayağa kalktığımda kendilerinden su istedim kelepçeleri çıkararak suyu verdikten sonra, oropark içerisinde ufak bir oda gibi bir yere götürmüşlerdi o esnada masada bir bıçak gördüm korkutmak amacı ile kendilerine doğrultumda bana silah çekip beni vuracaklarını söylediler.

Telsizle anons geçip destek isteyerek yanlarına iki sivil polisin daha geldiğini gördüm o esnada beni etkisiz hale getirip tekrar vurarak yüzümde morluklar ve kulağımın kanamasına ve şişmesine neden oldular. Halsiz kalıp yere düştüğümde ise 112 acil servisi çağırarak beni Kanuni Sultan Süleyman Araştırma Hastanesine götürdüler, burada darp edildiğime dair rapor aldım. Kendilerinden şikâyetçi olduğumu söyleyerek ifade verdikten sonra serbest bırakıldım.

Adalet istiyorum

Ferhat Ç, ellerinden hiçbir bilgi belge olmadan, beni korsan taksicilikle suçlayıp ve haksız yere aracımı bağlayarak beni darp edip hastanelik edecek kadar dövdüler. Buradan soruyorum vatandaşa karşı tavrınız tutumunuz ve adalet dağıtımınız bu kadarmı? Bir vatandaş olarak hiçbir suçum yokken neden darp ediliyorum aracıma neden el konuluyor anlamış değilim. Umarım bu mağduriyetimizi birileri görür  bu adaletsizliğe ve başı boşluğa dur derler..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.