HAYVANSEVERLERİN CAN DOSTLARIMIZA BÜYÜK JESTİ…

HAYVANSEVERLERİN CAN DOSTLARIMIZA BÜYÜK JESTİ…
Sokak hayvanlarının güvenli bir ortamda barınabilmelerini sağlamak amacıyla Beylikdüzü Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin başlattığı Kulübe Yapımı Etkinliği’nde barınağa, hayvanseverler tarafından tam 40 adet kulübe kazandırıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin başlattığı Kulübe Yapımı Etkinliği’ne 7’den 70’e herkes katıldı. İki farklı günde gerçekleşen etkinlikte barınağa tam olarak 40 adet kulübe yapıldı. Minik hayvanseverlerin kedi ve köpeklerle doyasıya vakit geçirdiği organizasyonda 200’e yakın gönüllü hayvanların barınma ihtiyaçları için seferber oldu. Öte yandan önümüzdeki aylarda gönüllülerin desteğiyle kuşlar ve kediler için koruluklar ile çamlık alanlarda kedi kulübesi ve kuş yuvaları projesi hayata geçirilecek.      

Annesinin Doğum Tarihini Ölümsüzleştirdi
 
Kulübe yapımı etkinliğine gelen bir bayan hayvansever, annesinin doğum tarihini yapmış olduğu kulübenin üzerine yazarak, hem annesine sürpriz yaptı hem de doğum tarihini ölümsüzleştirdi. Bu anı fotoğraflayarak annesine gönderen hayvansever, “Annemin doğum gününe katılamadığım için üzülüyordum. Ona gönderdiğim bu fotoğraf ile doğum gününü kutlamış oldum. Annem de bu sürprizime pek mutlu oldu” dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.