HİZMETLER, MAHALLE MAHALLE İNCELENİYOR

HİZMETLER, MAHALLE MAHALLE İNCELENİYOR
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, başkan yardımcıları ve belediye birim müdürleriyle birlikte Dereağzı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelinin taleplerini dinledi ve hizmetleri yerinde inceledi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Dereağzı Mahallesi’ni ziyaret etti. Yedikardeşler Camii’nde kılınan sabah namazı sonrası Dereağzı Mahallesi Muhtarı Eşref Taşkıran'ın da katıldığı toplantı, mahalle sakinlerinin istekleri ile başlarken, bu talepler ile ilgili çalışmaların vakit kaybetmeden hayata geçirileceğini dile getiren ve gerekli talimatları veren Başkan Uzun, “Dereağzı Mahallesi’nde alt yapı, üst yapı donanımları, çevre düzenleme çalışmaları ve yeşil alanların çoğaltılması bakımından ekiplerimiz büyük bir çalışma azmi içindeler” dedi.

Balık Hali Bölgeye Canlılık Katacak

Beylikdüzü sahilinde yapımına başlanan balık halinden de bahseden Başkan Uzun, balık halinin bölgeyi daha da geliştireceğini vurguladı. Proje kapsamında halden E-5 Karayolu, TEM E-6 Yakuplu, Kavaklı ve Gürpınar’dan sahile paralel 2x2 yol yapılarak, trafiğin ve ulaşımın rahatlayacağını belirten Başkan Uzun, “Deniz yolundaki ulaşım olanaklarından da azami düzeyde faydalanacağız” dedi.

Yeni Yapılan Çalışmaları Gezdi

Toplantı sonrası belediye ekiplerinin mahallede sürdürdüğü çalışmaları da inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Uzun, yeni hizmete sunulan sokak ve caddeler, parklar, kaldırım, tretuvar, kavşak ve asfalt yapılan bölgeleri gezdi ve çalışmalarımız heyecan hız kaybetmeden devam edecek” dedi. Başkan Uzun, gezi sonrasında beraberindekilerle ile birlikte Gürpınar Çorba Evi’nde mahalle gezisinin değerlendirmesini yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.