Hüseyin Yolaç son yolculuğuna uğurlandı

Hüseyin Yolaç son yolculuğuna uğurlandı
Motosikletin çarpması sonucu genç yaşta hayatını kaybeden, tanınan ve sevilen iş insanı Hüseyin Yolaç son yolculuğuna uğurlandı.

Motosikletin çarpması sonucu genç yaşta hayatını kaybeden, tanınan ve sevilen iş insanı Hüseyin Yolaç son yolculuğuna uğurlandı.
Daha önce Celaliye Kamiloba Belediye Başkan Yardımcılığı ve Bilişim Vadisi Genel Müdürlüğü görevinde  de bulunanda Hüseyin Yolaç’ın cenazesi, 9 Kasım 2019 Cumartesi günü Mimaroba Piri Reis Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Celaliye Yeni Mezarlığı'ndan toprağa verildi.
ÇOK SAYIDA SEVENİ KATILDI
Gazete Damga'nın Yönetin Kurulu Başkanı Mehmet Mert'in de yakın arkadaşı ve aile dostu olan, ailesini ve çok sayıda  sevenini göz yaşlarına boğan Hüseyin Yolaç’ı son yolculuğunda; İstanbul Büyükşehir eski belediye başkanı Mevlüt Uysal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2009 adayı Ahmet Turgut, KOSGEP Genel Müdürü Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, MHP İstanbul eski il başkanlarından Erdem Karakoç, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın,  MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nden okul arkadaşları, komşuları, iş arkadaşları yalnız bırakmadı…
MOTOSİKLET CENAZE ARABASINA ÇARPMIŞTI
Hüseyin Yolaç ve beraberindeki 3 akrabasına 8 Kasım Cuma sabah 05.00 sularında Altunzade dolaylarında D-100 Karayolu Ankara istikametinde 41 VZ 662 plakalı motosiklet çarpmıştı.
Bu sürücünün daha sonra şarkıcı Berkay’ın gitaristi Görkem Aydınhan olduğu ve şuanda ağır yaralı olarak hastanede yattığı anlaşıldı.
Bir yakınlarının cenazesini havalanından alıp evlerine götürmek üzereyken cenaze aracının bozulması üzerine başka bir cenaze arabasına nakil sırasında tam da tabutu araca koyarken süratli olduğu anlaşılan motosikletin dört kişiye çarpması sonucu 3 kişi kolundan ve bacağından ağır yaralanırken, daha önce kalbine stamp takılan Hüseyin Yolaç ambülansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitiriyor.
Hüseyin Yolaç evli, 2 çocuk babasıydı. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Yolaç daha önce Celaliye Kamiloba Belediye Başkan Yardımcılığı ve Bilişim Vadisi Genel Müdürlüğü görevinde  bulunmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.