İftar keyfi Kaptan-ı Derya Restaurant'ta yaşanır..

İftar keyfi Kaptan-ı Derya Restaurant'ta yaşanır..
Kaptan-ı Derya Restaurant misafirlerine Ramazan ayının coşkusunu en güzel şekilde yaşayabilmesi için geleneksel Türk mutfağının birbirinden eşsiz lezzetlerini, tasavvuf müziğinin huzur verici melodileriyle ve denizden gelen meltem serinliyi ile tüm ayrınt
İşletmeciliğini MHP Beylikdüzü İl Genel Meclis Üyesi İskender Duriç’in yaptığı Kaptan-ı Derya Restaurant misafirlerine zengin iftariyelikler, sıcak Ramazan pideleri leziz çorbalar, börek çeşitleri, Türk mutfağının enfes tatlıları, limitsiz çay ve meşrubat çeşitleriyle donatılmış menüsüyle misafirlerine en güzel hizmeti sunmak için hazırlanandı. Klasik Türk mutfağının damak tadınıza uygun lezzetli et ve mevsim balıkları usta aşçıların ellerinde şekillenerek Kaptan-ı Derya farkıyla sofranıza gelir. Ayrıca lezzetli mevsim salataları ve mezeler damağınıza ayrı bir tat katar.

Doğa ile iç içe

Beylikdüzü Gürpınar Armuttarla mevkiinde bulunan Kaptanı Derya Restaurant'ta Eşsiz manzarası, şehrin kalabalığından uzaklığı ve özenle hazırlanan balık, meze ve et sunumları buna en büyük etkendir. Kaptan-ı Derya yıllardır konuklarının memnuniyetini ilk sırada tutup güler yüzlü, dinamik, eğitimli ve yılların birikimiyle donanmış kadrosuyla sizlere en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşamaktadır. Ramazan ayının yaz sıcaklarına denk gelmesiyle birlikte misafirlerine kalite ve lezzetin yanı sıra serin bir ortamda vakit geçirme ayrıcalığını da yaşatmayı arzu eden Kaptan-ı Derya On bir ayın sultanı Ramazan ayında İftar sofralarının birleştiriciliği ile dostluk ve paylaşmanın öne çıktığı Ramazan ayı boyunca 50–100 ve 200 kişilik 3 ayrı bölümlerde gruplara en kaliteli hizmeti verebilecek kadrosu, açık ve kapalı alanları ile sizlere kaliteli bir hizmet sunmaktadır.



.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.