İmamoğlu doğuştan lider

İmamoğlu doğuştan lider
Liderlik üzerine doktora yapan Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, eşini “doğuştan lider” olarak nitelendirdi ve Beylikdüzü’nde yaptığı projeleri tüm İstanbul’a yayacağını söyledi
Cumhuriyet gazetesine konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, "Doktoramı verdiğim liderlik konusunda Ekrem tam bir doğuştan lider niteliğine girmektedir diyebilirim. Ekrem’in adaylığı kesinleştikten sonra biz 31 Mart’ta seçimi alacağımızı biliyorduk. Ekrem’in enerjisine, çalışma performansına sonuna kadar güveniyordum. Beylikdüzü’nde önemli bir tecrübemiz olmuştu. Seçimi alma yönünde herhangi bir sürprizle karşılaşmadık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 18 günlük başkanlığının ardından mazbatası elinden alınınca üzüldük. Ancak 23 Haziran’da gördük ki yaşanan sürecin ardından her şey katlanarak daha güzel oldu. Ekrem İmamoğlu sevgisi, insanların bu davaya olan inancını katlayarak büyüttü" dedi.

Geleceğe umutla bakıyorum

Son günlerde çok tartışılan 'israf'ı da değerlendiren Dilek İmamoğlu, "Belediyedeki israfın ve adam kayırmacılığın önüne geçilmesi için de ciddi bir yol alındı. Sonuçta belediyenin her kuruş harcaması halkın cebinden çıkmaktadır ve İstanbul halkının parasını kimsenin israf etmeye hakkı yoktur. İstanbul’un simge binası olan Saraçhane binasının kütüphaneye dönüştürülmesi çalışmaları devam ediyor. İstanbullu belediye binasında olacak kütüphanede İstanbul’u yaşayacak. Sorunuzun cevabına dönersek Ekrem’in ve ekibinin çalışmalarını bir kadın, bir anne ve İstanbullu olarak çok beğeniyor ve geleceğe umutla bakıyorum. Tabii bu arada ben de sizler gibi yakından takip ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.