İstanbul trafiği okullar açılmadan felç!

İstanbul trafiği okullar açılmadan felç!
İstanbul trafiğinin okullar açılmadan felç olduğunu gören yurttaşlar okullar açıldıktan sonrasını düşünmek bile istemiyorlar.
Tarih 11 Eylül 2013. Saat: 19.00. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin (İBB) trafiği gösteren haritası kıpkırmızı. Trafik kilitlenmiş durumda. İstanbullular bir haftadır trafikte yaşanan bu anormaliği artan akaryakıt fiyatlarıyla kabaran ulaşım faturasını tartışıyor. İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ise trafiğin sebebinin 300 noktada yapılan yol bakım çalışması olduğunu öne sürüyor.

ÖZELLİKLE sabah ve akşam saatlerinde giderek yoğunlaşan İstanbul trafiği son bir haftada içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hürriyet’in önceki akşam saat 19:00 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kullanıcılara sunulan ‘yoğunluk haritası’ndan aldığı görüntü trafiğin felç oldğunu ortaya koydu. Bu uygulumada trafiğin çok yoğun olduğunu gösteren kırmızı rengin İstanbul’un neredeyse tamamına hakim olduğu  Söz konusu saatlerde ‘yoğunluk haritası’nda çok az noktada trafiğin kısmen yoğun olduğunu gösteren ‘turuncu’ renk göze çarpıyor. Trafiğin açık olduğunu gösteren ‘yeşil’ renk ise haritada neredeyse hiç yer almıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.