Kadınların Gözüyle

Kadınların Gözüyle
Havacılık, Havalimanları ve Kadın konulu fotoğraf ve makale yarışması sonuçlandı

İstanbul Havalimanı Muhabirleri Derneği (İHMD) ve Aiportsladies Grubu işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlatılan "Havacılık, Havalimanları ve Kadın" konulu fotoğraf- makale yarışmasının ödül töreni Titanic Port Hotel'de yapıldı. Törene DHMİ İstanbul Başmüdürü Celal Özuğur, TÖSHİD Başkan Yardımcısı Musa Alioğlu, TAV Güvenlik Müdürü Cumhur Arıkanoğlu ve havacılık sektörünün temsilcileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği Başkanı Cemil Yıldız, "Airportsladies Grubu yetkilileri bize çok anlamlı bir işbirliği için teklifte bulundu. Hem seyahat eden hem de sektörde çalışan kadın sayısının yüksek oranlarda olması sebebiyle, Kadının Gözüyle Havacılık Fotoğraf ve Makale Yarışması'nın çok isabetli bir proje olduğuna karar verdik. Hayatın tüm alanlarında üretime katılan kadınlarımızın objelere bakışları, duygu ve düşünceleri bizim için çok kıymetliydi. Kıymetli yazarlarımızdan Deniz Yılmaz Atakay ve üyelerimizden oluşan seçici kurul, yarışmaya gönderilen fotoğraf ve makaleleri titizlikle değerlendirdi. Yarışmaya gönderilen eserler arasında dereceye girenleri yürekten tebrik ediyorum" dedi.

KADINLAR HAVACILIKTA DA BAŞARILI

Airportsladies Grubu yetkilileri kadının toplum hayatında hak ettiği değeri alması için mücadele ettiklerini belirterek, "Havacılık tarihimiz kadınlarımızın başarılarıyla dolu. Türkiye'de hep ilklere imza atan kadınlarımızın dünyanın her yerinde tespit ettikleri fotoğraflar ve duygularını dile getirdikleri makaleler gerçekten övgüye değerdi. Yarışmada desteklerini bizden esirgemeyen kurum temsilcilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri, DHMİ İstanbul Başmüdürü Celal Özuğur, TÖSHİD Başkan Yardımcısı Musa Alioğlu ve TAV Güvenlik Müdürü Cumhur Arıkanoğlu tarafından verildi. Ayrıca her iki dalda ilk beşe giren yarışmacılar Atasay Kuyumculuk tarafından pırlanta kolye hediye edildi. Yarışmada dereceye giren ilk üç makale ve dereceye giren fotoğrafların yanı sıra uygun görülen yetmiş fotoğraf, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yer alan Kültür Sanat Platformu TAV Galeri'de sergilenecek.

Kadının Gözüyle Havacılık Fotoğraf ve Makale Yarışması'nda dereceye girenler ve kazandıkları ödüller şöyle:

FOTOĞRAF YARIŞMASI

1- Gülşah Talay - Meder Resort Hotel/Kemer herşey dahil 1 hafta tatil

2. Özlem Bedir - Tarkim Havacılık Cessna kokpitinde uçuş

3. Ayşegül Balaca- Avrupa gidiş-dönüş bileti

4. Nurcan Arslan - İPEG Estetik ve Cerrahi (Botox veya Kavitasyon)

5. Melike Demirtaş - Onur Havayolları İçhat gidiş-dönüş bileti

6. Ayşegül Öremiş Akar - Onur Havayolları İçhat gidiş-dönüş bileti

MAKALE YARIŞMASI

1. Dilek Şen - Meder Resort Hotel/Kemer herşey dahil 1 hafta tatil

2. Özlem Yılmaz - Tarkim Havacılık Cessna kokpitinde uçuş

3. Nilgün Akın- Avrupa gidiş-dönüş bileti

4. Meltem Topuzoğulları - İPEG Estetik ve Cerrahi (Botox veya Kavitasyon)

5- Tuğçe Kıvrak- Onur Havayolları İçhat gidiş-dönüş bileti

6. Zeliha Atış - Onur Havayolları İçhat gidiş-dönüş bileti

7. Diğdem Gündüzalp - Onur Havayolları İçhat gidiş-dönüş bileti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.