Kadıoğlu, sokak, cami ve site iftarlarına katıldı

Kadıoğlu, sokak, cami ve site iftarlarına katıldı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Atatürk Mahallesi, Yunus Emre Caddesinde binlerce vatandaş ile birlikte oruç açtı. İftar öncesinde alana gelen Başkan Kadıoğlu vatandaşlar ile sohbet ederek, hal-hatır sormayı ihmal etmedi.

Esenyurt Belediyesi tasavvuf musiki gurubunun seslendirdiği ilahiler ardından ezan okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

Zengin-fakir herkes bir arada…

İftar sonrasında bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ramazan ayında fakir-zengin tüm insanların bir araya geldiğini söyledi. Başkan Kadıoğlu, “ Esenyurt ’ta bütün mahallelerimizde, sokak iftarlarımız ile fakir-zengin ayırımı yapmadan bir araya geliyoruz. Ramazan münasebetiyle rabbim ne vermiş ise onu paylaşıyoruz. İftarımızı açıyoruz ve şükrediyoruz. Sokaklarda kurduğumuz böyle iftar sofraları ile yine birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz” dedi.

Başkan sıcak çay sohbetlerinde..

Yunus Emre Caddesi Sokak iftarı ardından Başkan Kadıoğlu, aynı mahallede bulunan Hacı Hasan Cami Derneğinin çay sohbetine katıldı. Hacı Hasan Cami Derneği yönetimi ve vatandaşlar ile sohbeti ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu son olarak Kardeşkent 2 Sitesi çay davetine katıldı.

Kardeşkent 2 Sitesi sakinleri tarafından modern hale getirilen sosyal yaşam alanlarını gören Başkan Kadıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi. Kadıoğlu, “ Site yaşam hayatında komşuluk ilişkilerinizin bu kadar iyi olması bizleri sevindirmektedir. Allah bu birlikteliğinizi ve huzurlu yaşamınızı hiç bozmasın” dedi. Site sakinleri dinleyene Başkan Kadıoğlu, gelen talep ve istekleri de değerlendirerek giderilmesi yönünde talimat verdi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun çay sohbeti ziyaretlerine, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve belediye meclis üyesi Murat Alatepe de katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.