KADIOĞLU’NDAN YANGINA MÜDAHALE

KADIOĞLU’NDAN YANGINA MÜDAHALE
Esenyurt Akçaburgaz Mahallesinde bir karton fabrikasında çıkan yangına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından zamanında müdahale geldi.

Bir toplantıya katılmak üzere Akçaburgaz Mahallesinde bulunan Başkan Kadıoğlu, yangın çıkan fabrikaya gelerek itfaiye ekiplerine destek amaçlı zabıta ve çevre koruma ekiplerini harekete geçirdi.   

Mesai saatleri içerisinde çıkan yangında yaralanan olmaması sevindirirken, yangın nedeni bir kaynak makinasından çıkan kıvılcımın sebep olduğu belirtildi. Kısa sürede tüm fabrikayı saran yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Olayın yaşandığı yere gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yetkililerle görüşerek yangının çıkış sebebi hakkında bilgi aldı.


Esenyurt Akçaburgaz mahallesinde karton fabrikasında çıkan yangın işçilere korku dolu anlar yaşattı. Yangının çıktığı fabrikaya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, fabrika yetkilileriyle görüşerek yangının çıkış sebebi ve herhangi bir can kaybının olup olmadığı konusunda bilgi aldı. Karton fabrikasında çıkan yangında itfaiyenin yanı sıra Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun talimatı ile zabıta, çevre koruma ekipleri ile iş makinaları da yangının söndürülmesine destek verdi. Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Zabıta ekipleri fabrika işçilerine ve itfaiye personelinin zehirli gazdan etkilenmemeleri için ayran ikram etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.