Kadir Topbaş böyle mi ‘abilik’ yapıyor

Kadir Topbaş böyle mi ‘abilik’ yapıyor
Esenyurt Marmara Park Alışveriş Merkezi önündeki işportacılar polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Operasyonla ilgili konuşan işportacılar, “Kadir Topbaş böyle mi abilik yapıyor?” diye sordu
Esenyurt Marmara Park AVM önünde midye dolma, tulumba tatlısı ve simit satan işportacılara İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı zabıtalar ope-rasyon düzenledi. Zabıtaların ope-rasyonuna direnen ve karşı koyan işportacılar ardından polisin sert müdahalesi ile karşılaştı. Çevik Kuvvet polislerinin biber gazı ve cop kullandığı müdahale esnasında çok sayıda işportacı biber gazından ötürü fenalaşırken, yoldan geçen vatandaşlar da gazdan nasibini aldı. 

Vatan haini gibi saldırdılar
Polisin kendilerine çok sert müdahalede bulunduğunu söyleyen işportacı Erdem Gören, “Bizler burada namusumuzla para kazanmaya çalışıyoruz. Bizler insan değil miyiz? Çalışıp, para kazanıp, ev geçindiremeyecek miyiz? Polis, bize vatan haini gibi saldırdı. Bu yapılanlar bize reva değildir” dedi. Kendilerinden vergi alındığını da hatırlatan Gören “Vergimizi veri-yoruz, iş yapamıyoruz. İlla gidip AK Parti üyesi mi olalım? O zaman mı bize dokunmayacaklar? Hepsini kınıyorum” diye konuştu. 






12 yaşında çocuğa biber gazı!
POLİSİN sert müdahalesinden çocuklar da etkilendi. Polisin müdahale ettiği sırada işportacı olan babasının yanında olduğu öğrenilen 12 yaşındaki Arif Çelenk’in de kargaşa ortamında biber gazına maruz kaldığı belirtildi.

İşportacı Gören, “Bu çocuğun günahı neymiş? El kadar bebeye bile gaz sıkıyorlar. Bunlar vicdansızdır. Hiç Allah’tan korkmuyorlar” derken  “Polis bunların hesabını versin” tepkisinde bulundu. Zararlarının büyük olduğundan yakınan işportacılar bütün mallarının etrafa saçılıp, dağıldığını söylerken “Kadir 
Topbaş böyle mi abilik yapıyor?” diye dert yandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.