Kardeş ailelere balık ekmek partisi

Kardeş ailelere balık ekmek partisi
Beylikdüzü’nde kardeş aileler çocuklarıyla balık partisinde buluştu. Balıkçı Kenan Yeşilvadi Tesisleri’ndeki partiye katılan çocuklar, kendileri için hazırlanan programda gün boyu keyifli anlar yaşadı

Beylikdüzü’nde yardım sever ailelerin desteklerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Sevgi ve Dayanışma Derneği tam 150 aile arasında kardeş aile bağları oluşturdu. İhtiyaç sahipleri ile yardımsever aileleri kardeş aile bağı kurarak destek sağlanmasında köprü olan Sevgi ve Dayanışma Derneği Yönetimi Balıkçı Kenan Yeşilvadi Tesisleri’nde kardeş aileleri buluşturdu. Balık partisine çocukları ile katılan kardeş aileler çocukların doyasıya eğlendiği programda yakından tanışma fırsatı da buldular.

 Aile bağları etkinliklerle pekişecek

 Bu arada, Beylikdüzü Sevgi ve Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Kazan, Beylikdüzü genelindeki ihtiyaç sahibi aileler ile yardımsever aileleri buluşturmaya devam ettiklerini, 150 olan mevcut kardeş aile sayısını her geçen gün artırmaya devam ettiklerini söyledi. Balıkçı Kenan Tesisleri’nde düzenlenen balık partisi etkinliği benzeri programlara devam edeceklerini belirten Dernek Başkanı Kazan, aileler arasındaki bağlarını pekiştirmek için farklı bir dizi etkinlik planı yaptıklarını söyledi. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır’ın da katıldığı programın ardından kardeş aileler, çocuklar, Sevgi ve Dayanışma Derneği yöneticileri, Ayhan Başarır ve Balıkçı Kenan Tesisleri’nin sahibi Kenan Balcı birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.