Kaya ve Tuncer ailelerinin mutlu günü

Kaya ve Tuncer ailelerinin mutlu günü
Esenyurt’un tanınmış ailelerinden olan Kaya ailesinden Erhan Kaya, hayatını Yasemin Tuncer ile birleştirerek dünya evine girdi.

İşadamı Selahattin Kaya’nın yeğeni Erhan, Esenyurt Boy Düğün Salonunda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatını Yasemin Tuncer ile birleştirdi.

Selahattin ve Ramazan Kaya kardeşler davetlileri kapıda karşılarken, yoğun ilgi yüzünden düğün töreninde kısa sürelide olsa izdiham yaşandı.

Nikâhını Kadıoğlu kıydı, Karakoç ve Çiftçi şahitlik etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun tarafından kıyılan nikâhta genç çiftin nikâh şahitliğini ise Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Efrail Çiftçi, Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Metin Karakoç ve damadın amcası Selahattin Kaya yaptı. Nikâh merasimi esnasında yeni evlenen çiftin annesi ve babasını yanlarına alan Başkan Kadıoğlu, yaptığı esprilerle çiftin heyecanını yatıştırdı. Yaptığı esprilerle davetlileri uzun süre güldüren Kadıoğlu ailenin çok önemli bir yapı olduğunu söyleyerek genç çiftlere nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği takı merasimin ardından katılımcılar uzun süre halay çekme fırsatı yakaladılar.

Düğün törenine önemli isimler katıldı

Kaya ve Tuncer ailesinin düzenlediği düğün törenine Esenyurt’un birçok tanınmış ismi bir araya geldi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlku, Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Danışmanı Metin Karakoç, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri Efrail Çiftçi, Aşkın Demirel, Hüseyin Akbaş, Murşit Işık, DP Esenyurt İlçe Başkanı Mehmet Uzunol, Esenyurt Mahalle Muhtarları Hüseyin Dal, Mehmet Yıldırım, Yavuz Zilek, Önder Ay, SS 113 Nolu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Hâkim Akdoğan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katılım gösterdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.