Kayıp Cansu bulundu ama...

Kayıp Cansu bulundu ama...
Babasının el ilanı bastırıp kendisini aradığı genç kız ortaya çıktı.

ANTALYA’da babasıyla birlikte oturduğu evin penceresinden atlayarak kaçan 19 yaşındaki Cansu Karu, polis tarafından erkek arkadaşının evinde bulundu. Eroin bağımlısı olduğu ileri sürülen genç kız, el ilanı bastırıp kendisini arayan babası 44 yaşındaki Adem Karu ile görüşmek istemediği için evden kaçtığını söyledi.

Antalya'da oturan Adem Karu, evden ikinci kez kaçan kızı Cansu Karu'yu aramaya başlamış, kızından 21 gün haber alamayan baba, sokaklara bastırdığı el ilanlarını yapıştırmıştı. Kızının öğrenim gördüğü lisenin en başarılı öğrencilerinden olduğunu ve kötü arkadaş kurbanı olan Cansu'nun uyuşturucuya alıştığını söyleyen Adem Karu, kızının bulunmasını istemişti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı çalışmada Cansu Karu'nun kaldığı adresi belirledi. Muratpaşa İlçesi'nde bir erkek arkadaşıyla birlikte kalan Cansu Karu'nun Kayıp Şahıslar Büro Amirliği'nde ifadesi alındı. Karu, "Babamdan sürekli baskı görüyorum. Bu nedenle yaşım reşit olduğu için onlarla birlikte yaşamak istemiyorum. Kesinlikle babamla görüşmek istemiyorum" dedi.

Daha önce uyuşturucu tedavisi gören ve bir kez daha evden kaçtıktan sonra yine polis tarafından bulunan Cansu Karu, o zaman yaşı küçük olduğu için ailesine teslim edilmişti.

Genç kız, polisteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.