KEDİ VE KÖPEKLER DEHŞET EVİNDEN KURTULDU

KEDİ VE KÖPEKLER DEHŞET EVİNDEN KURTULDU
Yarımburgaz Mahallesi’ndeki bir evde zor koşullar altında yaşamaya çalışan, açlıktan birbirini parçalayan 74 kedi ve köpeğe Küçükçekmece Belediyesi sahip çıktı.
Hayvan severlerle birlikte Küçükçekmece ilçesinde ikamet eden E. K.  adlı vatandaşın evine yapılan baskın sonucu Küçükçekmece Belediyesi ekipleri, 29 köpek ve 45 kediyi alarak, Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Şefliği Hayvan Barınağı’na teslim etti.

BAKICILIK YAPACAĞIM VAADİYLE KANDIRDI

Hayvanların durumundan rahatsız olan mahalle sakinleri ve hayvan severlerin ihbarı üzerine harekete geçen Küçükçekmece Belediyesi ekipleri ve pek çok hayvan sever vatandaş içler acısı bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Hayvan severlerden para alarak, kedi ve köpeklere bakıcılık yapacağını vadeden E. K’nın evinde açlıktan birbirlerini parçalamış ve bakımsızlıktan sakat kalmış durumda hayvanlar bulundu.

KEDİ VE KÖPEKLER SICAK YUVALARINA KAVUŞTURULDU

Hayvan barınağında (kısırlaştırılması, aşılanması ve tedavi işlemleri) bakımları yapılarak karınları doyurulan kedi ve köpeklerin büyük çoğunluğu Küçükçekmece Belediyesi tarafından yeni ailelerine kavuşturuldu. Hijyenik olmayan koşullarda çok sayıda kedi ve köpeği barındırmaya çalışarak, onlara eziyet eden E. K Hakkında hukuksal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.