Kemer'de festival coşkusu

Kemer'de festival coşkusu
Renkli görüntülerle gerçekşen festivale turistler yoğun ilgi gösterdi.


ANTALYA'da Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. İlçedeki turistler festivalin kortej geçişine yoğun ilgi gösterdi.

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, geleneksel hale gelen festival, korteji ile başladı. Kemer- 1 yolunda başlayan ve Atatürk Caddesi yönünde devam eden kortej, trafiğe kapalı Liman Caddesi'nin ardından Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde sona erdi. Kemer'de bulunan turistik tesislerin animasyon ekiplerinin yanı sıra Miss Kemer International Güzellik yarışması finalistleri ve sanatçıların yer aldığı kortej geçişini binlerce yerli ve yabancı tatilci izledi.

Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül'ün de halkı selamladığı kortej geçişi sırasında gece kulüplerinin kamyonlarından izleyicilerin üzerine köpük yağdırıldı. Kostümlerle rengârenk görüntüler oluşturan kortej geçişinin ardından Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde bir dizi konser verildi. Tıpatıp Şov ile başlayan konserde sırasıyla Eylem, Figen Sarıdağ, Levent Dörter, Simge, Serdal Şenel, Zerrin Özer sahneye çıkarak şarkılarıyla konser alanını dolduranları coşturdu. Konserin finalinde ise Rusya'nın ünlü hip- hop sanatçısı Timati sahne aldı.

Gecede konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçe halkının festivale gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Gecede ayrıca ressam Fikret Otyam, gazeteci Nebil Özgentürk, oyucu Ceyda Ateş ve sanatçı Burhan Şeşen'e onur ödülleri verildi. Ayrıca 3 yıl önce yanlış tedavi sonucu oğlu Serhan Şeşen'i kaybeden Burhan Şeşen, Kemer Belediyesi tarafından 'Yılın Babası' seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.