Kepirtepe mezunları buluştu

Kepirtepe mezunları buluştu
Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi mezunları geleneksel hale gelen buluşmasını geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdi. Bu yılki geziye Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de katıldı.
Her yıl geleneksel hale gelen Kepirtepe mezunlarının buluşmasına bölgemiz Kepirtepe mezunlarından da katılımlar oldu. Büyükçekmece”nin tanınmış simalarından Kepirtepe Köy enstitüsü mezunu emekli öğretmen Recep Karamaz hocanın organize ettiği bu yılki geziye Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de katıldı. Akgün’e Kepirtepe vakfına desteklerinden dolayı plaket verildi.
Gezi ile ilgili bilgi veren Recep (hoca)Karamaz; Dünün gençleri bu gününün çınarları olarak nitelediği arkadaşları ile buluşmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek 50 -60 yıldır bir birleriyle görüşmeyenler Kepirde buluştular.  1944-1945 Yıllarında ayağın da çarıkla köy Enstitüsüne giren tabaklarda çay içen ekmekleri belli ölçüde verilen en çok sevdikleri kuru fasulye üzüm hoşafı ve tulumba tatlısı yiyen kepirin suyunu içen tüm öğretmenlerinden sevgi gören yemekhane yatakhane ve su deposunun temellerini kazan ellerin de nasırlar bulunan Kepirtepe mezunları abla ve ağabeylerimiz ile görüşme fırsatı bulmanın sevincini yaşadık dedi. Recep Hoca ayrıca yıllar önce mezun olduğu okulun sınıfını ve yemekhanesini de geziye katılan Büyükçekmece belediye başkanı Akgün’e gezdirdiğini belirterek 'her yıl olduğu gibi bu yıl da kendilerine gezi için araba tahsis eden ve şapka yaptıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün’e teşekkür ederiz, Bu yılki gezimize katılarak ayrıca bizleri çok mutlu etti' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.