KIZINI GÖREMEMEKTEN KORKTU

KIZINI GÖREMEMEKTEN KORKTU
Kısmi felç geçiren oyuncu Emine Ün’ün sevgilisi Tolga Karakaş anlattı: “Gözünü açar açmaz ilk olarak kızı Duru’yu görmek istedi”

Şiddetli baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede felç kalma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu öğrenen Emine Ün zor günler geçiriyor. Sağ tarafında kuvvet kaybı yaşayan ve yapılan tetkiklerin ardından beyninde toplardamar tıkanıklığı olduğu anlaşılan Ün hastanede müşahede altında tutuluyor. Sağlık durumu pazartesi günü netlik kazanacak olan Ün’ü sevgilisi Tolga Karakaş ise bir an olsun yalnız bırakmıyor. “Hayatımın en zor günlerini yaşıyorum” diyen Karakaş sevgilisinin başına gelenleri Vatan’a şu sözlerle anlattı:

 “Perşembe günüydü.. Bir kafeteryada oturmuş, kahvaltı ediyorduk. Emine’nin başında şiddetli bir ağrı vardı. Sağ tarafında bir uyuşukluk olduğunu söyleyince hemen hastaneye götürdüm. Hastaneye kadar ayağının üzerine basabiliyordu, yürüyordu. Ne zamanki içeriye girdik sağ tarafı tamamen gitti. Gözleri kaydı, çok kötü oldu. Zaten ilk 24 saat görseydiniz inanılır gibi değildi.

“En kritik gün Pazartesi”

Kendine geldiğinde kızı Duru’yu istedi. Onu bir daha görememekten korkuyordu. Hemen Emre’yi(Kınay)aradım.?O da Duru’yla birlikte hastaneye geldi. Duru annesinin grip gibi bir rahatsızlık yaşadığını sanıyor. Genç yaşta başına bunları yaşamış olmasına hala inanamıyorum. Çok üzgünüm, 48 saattir gözüme uyku girmiyor. Kan sulandırıcı ilaçlarla tedavisi devam ediyor. Doktorları 4-5 gün daha hastanede kalması gerektiğini söyledi. Emine’nin en büyük şansı çok genç olması ve erken müdahele edilmesi. Tabi durum beyinle ilgili olduğu için doktorlar henüz net bir şey söylemiyor. Ama sonuç ne olursa olsun onun her zaman yanındayım. O kadar çok seveni varmışki herkes aradı, gelmek istedi. Her şey bu Pazartesi belli olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.