'Köpekler bizi mi yesin!'

'Köpekler bizi mi yesin!'
Beylikdüzü'nde ikamet eden Ertuğrul Sönmez adlı bir vatandaş, göndermiş olduğu elektronik iletide, mahalle olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.


Gürpınar Mahallesi Pekmez Caddesi ve üzerinde bulunan yollarda çökmeler meydana geldiğini ileri süren Ertuğrul Sönmez., “Yollar geçen sene onarılmadığında daha sağlamdı. Şimdi çökmeye başladı” tarzında ifadeler kullandı.

Yol üzerinde bulunan istinat duvarlarının da yıkılma tehlikesi bulunduğunu ifade eden Sönmez, “İstinat duvarları çatladı. Yıkılacak vaziyette. Elektrik trafoları ise eski sistem olduğu için aynı şekilde her an yıkılabilir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yaşadığı Pekmez Caddesi üzerinde çok sayıda başıboş köpek bulunduğunu ve saldırma tehlikesi olduğu için tedirgin olduklarını dile getiren Sönmez, “Köpekler gittikçe çoğalıyor. Barınağa haber verdik. Tasmalı olduğu için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Sahipleri nerede diye sorduğumda ise, dalga geçer gibi ‘Yazın gelecek’ dediler. Yazlıkçılar gelene kadar bu köpekler bizi mi yesin!” serzenişinde bulundu.

Beylikdüzü Belediyesi Beyaz Masa’da bulunan yetkililere defalarca dilekçe verdiğini ve hiçbir şekilde ilgilenilmediğini söyleyen Ertuğrul Sönmez, “ Özellikle istinat duvarlarının durumu vahim. Neden kimse ilgilenmiyor?” sorgulamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.