Küçük kızı onlarca erkeğe pazarlamış

Küçük kızı onlarca erkeğe pazarlamış
Kaldığı çocuk yurdundan kaçıp, kadın tacirlerinin eline düşünce...

ANTALYA'da kaldığı çocuk yurdundan kaçan 15 yaşındaki Y.G., kadın tacirlerinin eline düştü. Parkta otururken tanıştığı kadının evine giden küçük kız, 24 yaşındaki İzzet Ö. tarafından 1 ayda onlarca erkeğe pazarlandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde bulunan bir gazinoda kimlik kontrolü yaparken küçük yaştaki Y.G.'nin yurttan kaçtığını belirledi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen küçük kız, burada avukat ve uzman eşliğinde verdiği ifadede şöyle dedi:

"Kaldığım Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Zübeyde Hanım Çocuk Yurdu'ndan 1 ay önce kaçtım. Parkta otururken tanıştığım kadın, bana 'Kalacak yerin yoksa benim evde kalabilirsin' dedi. Ben de bu teklifi kabul ederek evine gittim. Eve gittiğimizde adının İzzet olduğunu öğrendiğim bir adam vardı. Daha ilk akşam beni ve yanında kaldığım kadını alarak şehirlerarası otobüs terminali yakınında bulunan bir pansiyona götürdü. Hem beni, hem de diğer kadını ayrı ayrı erkeklerle tanıştırdı. Sonra aralarında bir şeyler konuşup sonra beni odaya çıkardılar. Bu adamla cinsel ilişkiye zorladı. O geceden sonra 1 ay boyunca sayısını unuttuğum onlarca erkeğe sattı. Aynı pansiyonda bulduğu müşterilerle zorla fuhuş yaptırıyordu. Ama bu birlikteliklerin hiçbirinden para vermedi. Sonradan öğrendim ki benimle birlikte olan adamlar bir defalık seks için 150 TL ödüyormuş."

Küçük kız, ifadesinin ardından 1 ay boyunca kaldığı evi ve pansiyonu polislere gösterdi. Polis, eve yaptığı baskında İzzet Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere polis tarafından Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen pansiyon sahibi ise sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Sorgusu halen süren İzzet Ö.'nün, küçük yaşta kızı zorla alıkoymak ve erkeklere pazarlamak suçundan adliyeye sevk edileceği belirtildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.