Küçük Reis kardeşlerin büyük başarısı…

Küçük Reis kardeşlerin büyük başarısı…
Silah ve av malzemeleri sektöründe çeyrek asırlık bir tecrübe ve güvene sahip Küçük Reis Silah Mağazası hizmet vermeye devam ediyor. Bünyesinde her çeşit silahın yanı sıra av malzemeleri, yerli ve ithal av tüfekleri ile av tutkunlarının bütün ihtiyaçların
 Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde hizmet veren Makine ve Kimya Endüstri (MKE) belgesine sahip yetkili bayii Küçük Reis, Silah Market Av ve Balık Sporları Satış Mağazası açıldığı ilk günden itibaren büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çeyrek asırdır bu işin içerisinde bulunan Trabzon Sürmeneli işletme sahipleri Ahmet ve Mehmet Küçük kardeşler, aynı zamanda silah ruhsatları takip işlemleri ile birlikte her türlü silah tamiratını da yapıyorlar.




Türkiye’de ilk beşteyiz


1990 yılından beri bu sektörde hizmet vermekte olduklarını belirten mağaza sahibi Mehmet Küçük, "Meslekteki donanımımız açısından bakıldığında iddia ediyorum Türkiye genelinde bizim sektör ile ilgili bir yarışma düzenlense ilk 5 içerisinde yer alırız. Donanım olarak bu kadar da iddialıyız" dedi. Kaliteli ve garantili hizmet anlayışını benimsemiş ve kendine prensip edinmiş bir mağaza olarak müşterilerine layık olmayı amaç edindiklerini belirten Küçük, "24 yıldır bu işin içerisindeyim, aynı zamanda da adli silah bilirkişisi ve silah tamir ustasıyım.

Yasalar çerçevesinde ruhsatlı silahların tümünün tamir ve bakımının yanı sıra; sabıkası ve sağlık sorunu olmayan her vatandaşımızın ruhsat takip işlerini de yürütüyoruz. Kara ve deniz avcılığı üzerine ne ararsanız mağazamız da bulunmaktadır. Sürmene’nin meşhur SÜRDÖVBİSA marka bıçağının üreticisiyiz. Bunun yanında dövme çelikten yapılmış bıçakların imalatçısı ve de satıcısıyız. Savunma amaçlı kuru sıkı tabancalar, ruhsatlı tabanca ve tüfekler temin edilir" açıklamasını yaptı.


Yasalara uyduktan sonra tehlike yok


15 yılKüçükçekmece Sefaköy ve Cennet mahallelerinde bu işi yaptıktan sonra Büyükçekmece’ye geldiklerini belirten Mehmet Küçük son iki yıldır da Büyükçekmece’de hizmet
verdiklerini belirtti. "Mağazamızda 500 ile 2000 lira arası tüfekler bunmakta.

Tabanca fiyatları ise bin ila 10 bin dolar arasında değişiyor" bilgisini veren Küçük, "Bu silahları taşıma ve bulundurma işlerinde müşterilerimize yardımcı olmaktayız" dedi. Silah taşımanın ve bulundurmanın yasalara uyduktan sonra hiçbir tehlikesinin olmadığını belirten Küçük, "Her insanın bir silahı olmalıdır. Kendi güvenliği için bu gereklidir, herkes kendi güvenliğini düşünmek zorunda. Günümüzde insanların silaha ihtiyaç duyduğunu görüyoruz. Silahın yüzü, taşıyan kişiye sıcak, karşı tarafa ise soğuktur. Silah samimi bir dosttur ve güvencedir" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.