KÜÇÜKÇEKMECE’DE ‘MUSTAFA CECELİ’ COŞKUSU

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ‘MUSTAFA CECELİ’ COŞKUSU
Türk pop müziğinin sevilen sesi Mustafa Ceceli, Küçükçekmece 8. Uluslararası Göl Festivali’nde hayranlarıyla bir araya gelerek, unutulmaz bir konser verdi.

Birbirinden güzel şarkılarını Göl Kenarı’nı dolduran on binler için seslendiren sanatçıya, hayranları yoğun ilgi gösterdi. Ceceli, kendisini izlemeye gelen Küçükçekmecelilere keyifli dakikalar yaşattı.

 ŞARKILARINI HAYRANLARIYLA BİRLİKTE SESLENDİRDİ

 Konser öncesi festival için ilçeye gelen dünya ülkeleri Slovakya, Estonya, Şili, Litvanya ve ev sahibi Türkiye halk danslarını sahneledi. Festivalin 5. gününde Türkiye’yi Küçükçekmece Gençlik ve Spor  Müdürlüğü Modern Halk Dansları Topluluğu temsil etti. Ülkelerin kendine özgü dansları seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

 Gösterilerin ardından sahneye Mustafa Ceceli çıktı. Dillere destan şarkısı ‘Es’ ile konserin açılışını yapan Ceceli, eski ve yeni albümünden pek çok şarkı seslendirdi. Şarkı söylemedeki başarısını perküsyonda da gösteren sanatçı, gecede eğlenceyi doruğa çıkardı. Geç saatlere kadar devam eden konser boyunca sanatçıya özellikle genç hayranları sevgi gösterilerinde bulundu.

 Mustafa Ceceli’ye teşekkür eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, ünlü sanatçıya festival anısına porselen tabak hediye etti. Küçükçekmece’nin kültürün ve sanatın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Yeniay, ‘ Dünyanın en büyük gösteri merkezi Megaarena’yı ilçemizde inşa ettik. Megaarena, Eylül ayından itibaren büyük organizasyonlar için kapılarını aralayacak.’ diyerek Küçükçekmecelilere müjde verdi.   Ceceli’de Küçükçekmece’de konser vermekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Başkan Yeniay ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.