MAHALLELERDE İFTAR SOFRALARI KURULUYOR

MAHALLELERDE İFTAR SOFRALARI KURULUYOR
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları kapsamında ikinci iftar sofrası Beşyol ve Gültepe Mahallesi sakinleri için Gültepe İlkokulu'nda kuruldu.
Ramazan Ayı'nın bereketinin 7'den 70'e binlerce kişiyle aynı sofrada paylaşıldığı iftar yemeğine Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Akparti İlçe Başkanı Temel Karadeniz ve hayırseverler de katıldı. 

'MÜBAREK AY TÜM İNSANLIĞA SAADET GETİRSİN'

İftar öncesi Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay vatandaşlarla sohbet ederek, Ramazan Ayı'nı tebrik etti. Ramazan'ın rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, ' Sofralarımızda dostluğu ve kardeşliği paylaşıyoruz. Yüce Allah rızasına uygun tutmaya çabaladığımız oruçlarımızı kabul eylesin. Bizleri bu sofralarda buluşturduğu gibi, Peygamber Efendimizin sancağı altında da buluşturmayı nasip eylesin. Bizler huzur içinde iftarımızı yapıyoruz. Ancak dünyada müslümanlar sıkıntıda. Suriye'de, Mısır'da, Myanmar'da, Filistin'de müslüman kardeşlerimize Rabbimiz yardım etsin. Ramazan Ayı'nın tüm insanlığa saadet getirmesini temenni ediyorum.' diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından ünlü ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu Gültepe Mahallesi Fatih Camii'nde 'birlik, beraberlik ve kardeşlik' konulu vaaz verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.