Miniklerden huzurevinde mini konser

Miniklerden huzurevinde mini konser
Özel Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş, okul öğretmenlerinden Damla Önen, Fırat Oğuz ve öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci, Büyükçekmece’deki huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek, çeşitli hediye verdiler.
 

Müzik öğretmeni Damla Önen yönetiminde bir de Türk Sanat Müziği konseri veren öğrenciler huzurevi sakinlerinin hoş vakit geçirmesini sağladılar.

Özel Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehtap Göktaş ziyaret sonrası yaptığı konuşmada ‘Öğrenciler geziden çok memnun ayrıldı. Anne, baba, nine ve dede gibi aile büyüklerine karşı duygu ve düşüncelerimizin önemini bu ziyarette öğrenciler bizzat gözlemlediler. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı bu çalışmadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Okulda bu tür etkinliklerin, öğrencilerin eğitim ve sosyal duyarlılıklarının artırılması için çok önemli olduğunu düşünüyorum.’ Dedi.
Huzurevi'nde kalan yaşlılar ise kendilerini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.