Muhtarlık binalarına pompalı tüfeklerle saldırdılar

Muhtarlık binalarına pompalı tüfeklerle saldırdılar
Silivri Değirmenköy Mahallesinde İsmet Paşa ve Fevzi Paşa muhtarlık binaları kimliği belirsiz kişiler saldırıya uğradı. Pompalı tüfeklerle muhtarlık binalarına ateş açan kişiler için arama çalışmaları devam ediyor
Silivri’de iki muhtarlık binasına yapılan saldırı muhtarları ve Değirmenköy halkını tedirgin etti. 13 Aralık Cumartesi günü sabaha karşı muhtarlık binalarına pompalı tüfeklerle ateş açıldı. Yan yana olan İsmet Paşa ve Fevzi Paşa muhtarlık binalarının camları yerle bir oldu.

Muhtarlık binalarındaki bazı eşyalar ise kullanılamaz hale geldi. Sabah fark edilen olay sonrası muhtarlar jandarmaya haber verdi

Muhtarlar şikayetçi oldu

İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Özay Demir ve Fevzi Paşa Mahallesi Muhtarı Şenol Köroğlu dün de Silivri Adliyesi’ne giderek saldırganları şikayet etti. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Muhtar Şenol Köroğlu  ‘Son günlerde geç saatlere kadar çalıştığım için muhtarlık binasında oluyorum. O günde saat 23.00’de muhtarlık binasını kapatıp evime gittim. Gece yarısı 3’te muhtarlık binamız pompalılarla saldırıya uğramış. Sabah geldiğimde her yer cam kırığı içindeydi. Camlarımızı indirmişler.

Muhtarlık ofislerimizde de keskin bir barut kokusu vardı. Jandarmaya haber verdik. Gelip tutanak tuttular. Kim olduğunu bilmiyoruz. Ortaya çıkana kadar da ‘şu kişi’ diyemeyiz ama şüphelendiğimiz kişiler var. Kamera kayıtlarını da teslim ettik. Olay savcılığa intikal etti. Suçluların hemen bulunup cezalandırılmasını istiyoruz’ dedi. Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Muharrem Eren’de yapılan saldırı kınadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.