Nadide Sultan’dan Coşkulu Ramazan Konseri

Nadide Sultan’dan Coşkulu Ramazan Konseri
Silivri Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Çanta Mahallesi’nde sahne alan Nadide Sultan Silivrililere keyifli bir gece yaşattı. Çantalılar konsere yoğun ilgi gösterdi.
Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemekleri mahallelerde ve köylerde devam ediyor. Çanta Mahallesinde verilen iftar yemeğinin ardından mahalle sakinleri Nadide Sultan konseri ile müzik zevki yaşadı. Başkan Işıklar’ın geçtiğimiz yıl atıl durumdan çıkararak modern bir park alanı haline dönüştürdüğü Çanta Parkı’nda gerçekleşen konserde Çantalılar gönüllerince eğlendi. Gerçekleşen sahne programını izlemeye gelenler arasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş yer aldı.
 
SULTAN ÇANTALILARIN BEĞENİSİNİ KAZANDI
Gecede sahne alan Nadide Sultan söylediği şarkılarla Çantalılara unutamayacakları bir gece yaşattı. Sempatik tavırlarıyla da beğeni toplayan Nadide Sultan’ın seslendirdiği şarkılara eşlik eden Çantalılar gecenin sonunda Sultan’ı ayakta alkışladı. Başkan Işıklar konser sonrasında Nadide Sultan’a Plaket ve çiçek takdim etti. Konser teravi namazının başlamasıyla birlikte sona erdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.