Nereden nereye

Nereden nereye
Moon Life Dergisi’nin ödül töreninde Spora Destek ve Proje Ödülü’nü alan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “İlçemizde geçmişte hiçbir okulun bahçesinde kapalı spor salonu yoktu. Şimdi ise yarısını bizim yarısını İstanbul Büyükşehir Belediye
 Sanat, spor, siyaset, müzik ve iş dünyasının en iyilerinin seçildiği Moon Life Dergisi’nin ödül töreni birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Maslak Steigenberger Hotel’de gerçekleşen sunuculuğunu Özlem Yıldız yaptığı gecede birçok isim ödül almayı başardı.

Develioğlu ödül aldı 
Alanında en iyi isimlerin ödül aldığı törende, İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu Yaşam boyu Onur Ödülü’nü, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu Spora Destek ve Proje Ödülü’nü, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak En İyi Belediye Başkanı Ödülü’nü, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile anneleri Necla Uygur En İyi Tiyatro Müzikali Ödülü’nü, Gülben Ergen En İyi Sosyal Sorumluluk Ödülü, Hande Yener Yılın En İyi Türk Pop Müziği Kadın Sanatçısı Ödülü’nü, Berksan En İyi Türk Pop Müziği Erkek Sanatçısı Ödülü’nü, Serdar Gökhan Meslek Yaşam Onur Ödülü’nü, Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Uğur Güneş En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’nü, Gül Cebeci En İyi Yatırımcı İş Kadını Ödülü’nü aldılar. Usta Oyuncu Nejat Uygur’un vefatından sonra ilk kez böyle bir geceye katılan Necla Uygur’un heyecanlı ve duygusal anlar yaşadığı gözlemlendi.

Gençler için yatırım yaptık 
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, göreve geldikleri günden bu yana birçok alanda yatırım yaptıklarını ifade etti: “Gençlerimize sağlam kafa sağlam vücutta bulunur mantığı içinde hareket edebilmeleri için spora fazlaca yatırım yaptık. İlçemizde geçmişte hiçbir okulun bahçesinde kapalı spor salonu yoktu. Şimdi ise yarısını bizim yarısını İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin yaptığı 20’yi aşkın okulda kapalı spor salonu var.” Develioğlu, parklarda bulunan spor aletlerini de ilk olarak kendilerinin gerçekleştirdiğini dile getirdi. İnsanların spor yapabilmesi için pek çok tesisi yaptıklarını, sporcu sayısını arttırdıklarını, kulüplere maddi ve manevi destekte bulunduklarını söyleyen Develioğlu, okullara desteklerde bulunarak ilkokul 4. Sınıf öğrencilerinin beden derslerini havuzlara yaptırmaya karar verdiklerini, böylece çocukların hem yüzme öğrendiklerini hem de spor alışkanlığı elde ettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.