“NEW GAME LAND” NEW CENTER DA AÇILDI!

“NEW GAME LAND” NEW CENTER DA AÇILDI!
Aslen Tekirdağ’lı olan “Levent Erzincan” Denizcilik İşletmeciliğinden emekli olunca hem emeklilik sonrası bir uğraş olarak gördükleri bu eğlence merkezini sunmaya en uygun yer olarak düşündükleri mekanı Silivri’de buldu. Tatil amaçlı günübirlik gezileri k
 
-SİZİN KESENİZİ VE ÇOCUĞUNUZU DÜŞÜNEREK YOLA ÇIKTIK:
Aslen Tekirdağ’lı olan “Levent Erzincan” Denizcilik İşletmeciliğinden emekli olunca
hem emeklilik sonrası bir uğraş olarak gördükleri bu eğlence merkezini sunmaya en uygun yer olarak düşündükleri mekanı Silivri’de buldu. Tatil amaçlı günübirlik gezileri kendilerine iş kolu olarak mekân sunan bu nadide köşeyi kazandırmış oldu.
            Ülkemizde insanımızın ailesi bireylerine ve çevresine yararlı bir iş bırakmayı hedeflediği güzel kollardan biri şüphesiz genelde çocuklara yatırım olmalıdır. Bunun seçimini doğru yapmış olan ve doğru işletmecilik titizliği ile Silivri halkına hizmette ipi göğüslemiş olan Sayın Levent Erzincanlı beyefendi ile mesleğinin inceliklerini ve konumunu konuştuk.
 
-Klasik olacak ama neden SİLİVRİ ve neden New Center?
Toplumumuzda her insanın emeklilik sonrası bir yatırım projesi vardır. Biz aile olarak hem topluma faydalı, hem de üretimin olduğu bir projeye imza atmak istedik. Silivri’de özellikle kış aylarında mevsimin uzun olmasının getirdiği avantajı değerlendirerek bu işe gönül verdik.Silivri’de artık kış aylarında çocukların ailelerinden ayrılmadan eğlenecekleri bir konfor merkezi var hem de yürüme mesafesinde “NEW GAME LAND”………...:)
Bu merkezde bedeni küçük ruhu çocuk kalmış büyükleri de çocuklardan ayırmadan eğlendirmeyi amaçlıyoruz. “Ben de varım diyorsanız, haydi çocuklar oyuna………..!”
 
-İşletmenizde hangi aktiviteler mevcut?
1.Çocuk oyun merkezi.
2.Üç boyutlu dev ekrandan maç izleme imkânı.
3.Play Station-3 (en pahalı ve en son sistem)
4.Dev ekran 3Gsisteminden maç izleme.
5.Kafeterya
6.Şişme zıp-zıp
7.Jetonlu oyuncaklar
8.Yiyecekler(tost ve hamburger çeşitleri, patates kızartması, tüm meşrubatlar)
9.Günlük temizlenen top havuzu.
10.Alışveriş ve sahil keyfinde çocuklar için emanetçilik de yapmaktayız.
 
 
-Silivri’de aileler artık rahatlıkla çocuklarını bir eğlence merkezine teslim ederken dilerlerse emanet bırakabilecekler.
Günümüz koşullarında insanımızın yoğun iş temposu, çocuklara daha az vakit ayırmasına sebep olurken bireyleri rahatlatacak iş kollarının da ihtiyacı şiddetle duyulmakta. İşte tam da bu merkezde tanıştığım işletmeci Levent Bey aynı zamanda doğru zamanda doğru yer seçimi ile bir milat olacak Silivri insanı için. Yeğenimin eğlence ihtiyacı da bizi buluşturmuş olacak ve ben bu muhteşem aileyi de bu vesile ile acilen sizlere duyurma ihtiyacı hissedeceğim. Tabi en önemlisi ve en güzeli de artık bütün bu çırpınışlarım sonucu bir ofisim olması bu sıcak mekânda. Şimdi artık Silivri’de bir çocuk devrimi yaşanacak ve buna biz öncülük edeceğiz. Biz derken…………..“NEW GAME LAND”
 
-Kış sezonunda hareketliliği yakalamak adına duyurmak istediğiniz yenilik olacak fikirleriniz var mı?
Mekânımız hanımların handikabı olan çocukları da eğlendirdiği için. Hanımların günlerinde çocuklar da artık sıkılmayacak aksine eğlenecekler. Yani yazın yaşadıkları rahatlığı kışın sayemizde yaşamaya devam edecek Silivri halkı. Sözün özü her nevi toplantılarınız için, şirket-dernek-okul-parti toplantılarınız için yer bedeli almamaktayız dışarıdan yiyecek serbest, sadece içecek bile alsanız başımızın üzerinde yeriniz var. Her koşulda sizlere hizmet için sektörde olmanın özellikle Silivri gibi nadide bir yerin işletmecisi olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
 
-Kış sezonunda hanımlara en büyük sürprizlerimizden biri de günler ve toplantılar için salon ücreti almamak olacaktır.
Sizi sevdiklerinizle buluşturmanın hazzını bize verirseniz size hizmet etmek bizi onurlandıracaktır. Hatta bizi yönlendirme lüksüne bile sahipsiniz. Beklentileriniz yönetimimiz tarafından dikkate alınacak ve sizinle birlikte yol almak bizi daima büyütecektir.
 
-ÇOCUKLARI SEVEN KOCAMAN ÇOCUKLARIZ BİZ…
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.