Onlar artık meslek sahibi

Onlar artık meslek sahibi
İstanbul Esenyurt Sanayi Mahallesinde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi ilk öğrencilerini mezun etti.
180 öğrencisi bulunan ve çok sayıda mesleğin eğitimini veren Esenyurt Mesleki Eğitim Merkezinde, aşçıdan kuaföre dek birçok vatandaşı iş ve meslek sahibi edindiriyor.

Uluslararası meslek ediniyorlar
Mesleki Eğitim Merkezi, 2 ile 3 senelik eğitim süresi sonrası öğrencilerine verdikleri belge ile mezunlar Dünyanın hemen her yerinde mesleklerini kullanabilecekler. Uluslararası geçerliliği olan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Mesleki Eğitim Merkezi, Esenyurtlu vatandaşlara altın bilezik dağıtıyor.

Kadıoğlu ‘Meslek altın bileziktir’

İlk hünerlerini sergileyen Mesleki Eğitim Merkezi mezunları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ağırladılar. Birbirinden hünerli ustaların ellerinden yapılan yemeklerin tadına bakan Başkan Necmi Kadıoğlu başta Eğitim Merkezi Müdürü Durhasanİlengiz, okul yönetimi ve eğitmenlere teşekkür etti.
Başkan Kadıoğlu, “İlçemizde eğitime verdiğimiz önemi ve bu yönde yaptığımız yatırımlarla eğitim seviyesi yükselmiş, modern bir kent olma yolunda hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Bugün bu Mesleki Eğitim Merkezinden mezun olanlar, buradan edindikleri meslek ile kendilerine istihdam edinecek ve evlerine ekmek götürebilecekler. Bu mesleklerini Dünyanın her yerinde kullanabilmeleri için de buradan geçerli belgenin alınması da önemli bir noktadır. Meslek altın bileziktir, sizler artık altın bilezikli sanatkârlarsınız” diye mezunlara yönelik bir konuşma yapan Başkan Kadıoğlu eğitime her zaman destek olacağının da vurgusunu yaptı.

Onlar artık meslek sahibi
Eğitimlerini tamamlayan üç çocuk babası Ümit Aşıcı, aşçılık mesleğini ve Handan Dilek Toprak kuaförlük mesleğini edinebildikleri için okul yönetimine ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğluna teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.