Önül, ilahileri ile gönülleri fethetti

Önül, ilahileri ile gönülleri fethetti
Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Etkinlikleri her gün farklı temasıyla vatandaş ile buluşuyor. Bu defa gerçekleşen programlarda sahneyi Abdurrahman Önül aldı.

Beylikdüzü halkı Ramazan’da iftar sonrası etkinlik alnında soluğu alıyor. Alanı dolduran vatandaşlar hem ibadetlerini Fatih Sultan Mehmet Camii’nde gerçekleştiriyor hem de Ramazan gecelerinde sahura kadar gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle vakit geçirme fırsatı da yakalıyor.

İlahiyle Geçen Bir Akşam…

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahneye ilahi seslendirici Abdurrahman Önül çıktı. Nihat Hatipoğlu ile birlikte yaptığı programlarla tanınan ve seslendirdiği ilahilerle herkesin gönlünü fetheden Önül, Beylikdüzü halkına da güzel bir gece yaşattı.

Konser sonrası Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın Abdurrahman Önül’e teşekkür ederek, kendisine çiçek takdim etti. Etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ve tüm vatandaşları alanda görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Yalçın, “Sizlerin buralara gelerek güzel vakit geçirmeleri sayesinde biz işlerimizi zevk alarak yapıyoruz. Herkesi Ramazan boyunca alana bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.