Özgecan'ın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı

Özgecan'ın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı
Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Arslan’ın ölüme gitmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.
Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Arslan’ın ölüme gitmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.CNNTürk muhabiri Ezgi Cankurtaran'ın haberine göre, görüntülerde Özgecan'ın Tarsus'taki bir alışveriş merkezinden çıkışı kameralara yansıyor. Özgecan'ın katillerinin cansız bedeni yok etmek için bir istasyondan benzin almaları da kameralar tarafından görüntülenmiş.İlk görüntü Özgecan ve arkadaşının olaydan önce bulunduğu alışveriş merkezi'ne ait. Özgecan öldürülmeden sadece bir kaç saat önce kaydedilen görüntülerde arkadaşıyla beraber alışveriş yaptıkları görülüyor. Bir kaç dakika sonra, saat 20:30 sularında oradan ayrılıyorlar.

 

MİNİBÜSE BİNDİĞİ AN
Görüntülere Özgecan'ın minibüse binmesi de yansıyor. Ardından katil zanlısı Suphi Altındöken'in yardım istediği arkadaşı yine katil zanlısı Fatih Gökçe'nin akaryakıt istasyonundan bidon ile benzin alması da kayıtlarda yer alıyor.Üniversite öğrencisi Özgecan Arslan bindiği minibüste vahşice öldürülmüştü. 12 Şubat günü akşam saatlerinde, Tarsus - Mersin - Adana arasında yolcu taşımacılığı yapan 33 B 8756 plakalı minibüsün sürücüsü 26 yaşındaki Suphi Altındöken’in jandarma noktasında durarak otoyola nasıl çıkacağını sorduktan sonra, minibüsün ormanlık alana doğru gittiğini fark eden ekipler, bir süre takip ettikleri minibüsü durdurup arama yapmıştı. Minibüste kan izlerinin bulunması üzerine Suphi Altındöken, Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Araştırmanın sürmesi üzerine tekrar minibüste detaylı arama yapan jandarma ekibi, Özgecan Arslan cinayetini kısa sürede aydınlatıp zanlıları yakalamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.