Özütemiz ailesi’nin mutlu günü

Özütemiz ailesi’nin mutlu günü
Boy Davet Düğün salonları’nın işletme Müdürü Şahin Özütemiz hafta sonu görkemli bir şekilde oğlu İlker’in sünnet düğününü yapmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadı.
Esenyurt Tabela Durağı Doğan Araslı Bulvarında bulunan Boy Davet Düğün Salonunda, kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğünde çocuklar için de palyaço unutulmadı. Palyaço ile gam gam oynayan çocuklar kendilerinden geçtiler.
Erkekliğe ilk adım
Uzun zamandan beri Esenyurt Boy Davet Dügün Salonlarında işletme Müdürlülüğü yapan Şahin Özütemiz aynı salonda gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreniyle oğlu İlker’i sünnet ettirerek erkekliğe ilk adımı atmış oldu.


Konuklarını Kapıda karşılayan Özütemiz ailesinin çok heyecanlı olduğu ve mutluluklarının gözlerinden okunuyordu gözlendi. Bu mutlu gününde davetine yoğun ilgi göstererek salonu dolduran dost ve akrabalarına sonsuz teşekkürlerini ileten Özütemiz; mutluluğunu şöyle dile getirdi. “bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize gelen tüm dostlarım, akrabalarım ve  tanınmış sanatcılardan Ercan Boy, Ekin, Çılgın Sedat, Sinan Fırat, Volkan Köksal bizleri ayrıca mutlu ettiler.”

Düğüne katılan davetliler Sanatçıların türküleriyle keyifli dakikalar geçirip gönüllerince eğlendiler.
Haber Gül Güyük


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.