Ramazan etkinliğinde sürpriz evlenme teklifi

Ramazan etkinliğinde sürpriz evlenme teklifi
Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinliklerinde sahnede Maceracı Murat vardı. Beylikdüzü’nün yıldızını seçmek için yaptığı ses yarışmasındaki bir yarışmacı sahnede kız arkadaşına evlenme teklifi etti.
Ramazan, iftarları ve etkinlikleri ile Beylikdüzü’nde yaşanmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi’nin Ramazan boyunca açık kalacak etkinlik alanında düzenlediği etkinliklerle Ramazan akşamları dolu dolu geçiyor. Maceracı Murat olarak bilinen sevilen sunucu Murat Yeni, Beylikdüzü’nün yıldızını seçmek için düzenlediği Beylikdüzü Star adlı şarkı yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada şarkısını söyleyen Kenan adlı genç ardından kendisini izleyen kız arkadaşını sahneye çağırarak elindeki yüzüğüyle genç kıza evlenme teklifi etti. Oldukça eğlenceli dakikaların yaşandığı o anlarda Maceracı Murat ve Beylikdüzü halkının şahitliğinde evlenme teklifini kabul eden kız alanı dolduranlar tarafından büyük alkış aldı.

Maceracı Murat’ın Beylikdüzü’nün en iyi sesini seçtiği Beylikdüzü Star Yarışması’nın sonucunda birinci olan tablet bilgisayar kazandı. Dört hafta boyunca her Çarşamba günü gerçekleştirilecek yarışmanın finalinde birinciler yeniden yarışarak, en büyük ödül olan Beş yıldızlı otelde tatil yapma imkânı yakalayacak.

AK Nokta’yı Ziyaret Ettiler…

Ramazan etkinlikleri sürerken, kasabayı ziyarete gelen Merkez Valisi Yusuf Odabaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve başkan yardımcıları alanı gezerek, AK Nokta’yı ziyaret ettiler. Etkinlik alanında bulunan vatandaşlar ise Başkan Uzun ile sohbet ederek, ilgilerini gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.