“Ramazan Kasabası” Yine Beylikdüzü’nde

“Ramazan Kasabası” Yine Beylikdüzü’nde
Ramazan ayı bu yıl da Beylikdüzü’nde doyasıya yaşanacak. Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii yanında bulunan 15 dönümlük alana kurulan “Ramazan Kasabası”, yine oruç ayı boyunca on binleri ağırlamaya hazırlanıyor…
  Beylikdüzü’nde Ramazan ayı hazırlıkları hızla tamamlanıyor.

Ramazan öncesi 6 Temmuz’da “Ramazan Kasabası”nın tanıtılacağı Gökhan Özen konseri, izleyicilerine coşkulu bir akşam yaşatacak. Önemli markaların da yer alacağı mağaza, kafe ve lokantalardan oluşacak konsept dükkanlar, giyimden elektronik, kitaptan hediyelik eşyaya kadar tüm marka ürünler, etkinlik alanında olacak. Ramazan ayında Murat Kekilli, Murat Göğebakan, Mustafa Ceceli, Kutsi’nin konser vereceği etkinlik alanı, ayrıca Bosna Hersek İlahi Grubu, ABD Debu Grubu ve Tasavvuf Müziği konserlerine ev sahipliği yapacak. Maceracı Murat’ı sunacağı eğlence ve yarışma gibi etkinlikler de Beylikdüzü, Ramazan ayını bütün güzellikleri ile yaşayacak.

Sohbet ve Dinleti Programları

Kamuoyunun yakından tanıdığı Nihat Hatipoğlu’nun da sevenleriyle buluşacağı etkinlik alanında düzenlenecek şiir geceleri, sohbet ve dinletiler, Ramazan ayına özel bir anlam katacak. Daha birçok yazar ve şair Beylikdüzü’nde Ramazan akşamlarının konukları olacak.

Gökhan Tepe Coşturacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un “Ramazan Beylikdüzü’nde Yaşanır” sloganı ile 4 yıldır başarıyla gerçekleştirilen Ramazan programları, bu yıl da İstanbul’un en dikkat çeken programlarından birisi olmaya aday. Ramazan Ayı etkinlikleri, ünlü sanatçı Gökhan Tepe’nin Ramazan Kasabası’nda vereceği “Bayram konseri” ile son bulacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.