Sahurda Barış için Dua ettiler..

Sahurda Barış için Dua ettiler..
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkan yardımcısı iş adamı Nesim Çevik ilçedeki Güneydoğu ve Doğu Anadolu kanaat önderlerini sahur yemeğinde ağırladı. Barış sürecinin konuşulduğu programa Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun ve Ak Parti çevre ilçe başkan ve
Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkan yardımcısı Nesim Çevik Önceki gün sahurda Mimaroba da bir pastanede bölge kanaat önderleri ve AK Parti’nin çevre ilçe başkan ve yöneticilerini ağırladı. Sahur programına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Doğu ve Güneydoğu kanaat önderlerine yaşanan barış süreci ve yeni Anayasa ve özgürlükler konusunda düşüncelerini aktardı. 
Sahur yemeğine katılanlar hep bir arada sahur yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek Nesim Çevik’e böyle bir organizasyon da kendilerini bir araya getirdiği için teşekkür ettiler. Nesim Çevik’in ev sahipliğinde gerçekleşen Sahur yemeğine Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un yanı sıra Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Av. Celel Babayiğit ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Esenyurt ilçe başkanı Şenay Değer ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri ile Bölgmiz de bulunan Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleri katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.