SATRANÇ TURNUVASINI ABDULLAH DİNKE KAZANDI

SATRANÇ TURNUVASINI ABDULLAH DİNKE KAZANDI
Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen,” 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası”nı Abdullah Dinke kazandı.

 Buğra Ayyıldız’ın başhakemliğinde, TSF Bakırköy İlçe Temsilcisi Nur Şakar’ın koordinasyonunda  Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde yapılan turnuvada ikinciliği Soner İlhan Ulaş, üçüncülüğü de Aybars Gencer elde etti.

 

Yeşilköy Sahil’de Balıkçılar Barınağı karşısında bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde gerçekleşen  turnuvaya ilk,orta,lise öğretmenleri, üniversite öğretim üyeleri ve görevlileri, satranç öğretmenleri ve emekli öğretmen 30 sporcu   katıldı.

 

 

 İlk 3 dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarının yanı sıra Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun hediyesi sırasıyla cumhuriyet altını, yarım altın ve çeyrek altın verildi.

                                                                                                                                 

Bayanlarda da ilk 3 dereceye giren sporculara da özel bir eğitim kurumunun hediyeleri sunuldu. Bayanlarda Nurcan Sapmaz birinci, Aliye Kuş ikinci ve Melike Gülen de üçüncü oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.