ŞEYH BEDREDDİN SİLİVRİ'DE ANILACAK

ŞEYH BEDREDDİN SİLİVRİ'DE ANILACAK
Şeyh Bedreddin’i anma programının Türkiye’deki ayağında evsahipliğini Silivri yapacak. Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 22 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan anma programının Silivri ayağında her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Alevi Bektaşi Örgütleri’ni makamında ağırladı. Şeyh Bedreddin’i anma programının Yunanistan’dan sonra Türkiye’deki ayağında Silivri’nin evsahipliği yapacağına ilişkin konunun görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Işıklar, her türlü desteği seve seve vereceklerini ve Serez Belediyesi ile ortak bir çalışma yapacaklarını ifade etti. Anma programına ilişkin gerçekleştirilen ziyarette heyete, Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi Başkanı Rıza Sevimli, Alevi Kültür Dernekleri Silivri Şubesi Başkanı Coşkun Aksoy ve Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı öncülük etti.

ŞEYH BEDREDDİN 22 ŞUBAT’TA SİLİVRİ’DE ANILACAK

Şeyh Bedreddin’i anma programının ilki, 14 Aralık 2014 günü Cağaloğlu II. Mahmut Türbesi’nin bahçesindeki mezarı başında gerçekleşecek. Programın ikinci ayağı ise idam edildiği Yunanistan’ın Serez şehrinde yapılacak. Son ayağında da 22 Şubat 2015 Pazar günü Silivri evsahipliği yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.