SEYİDOĞLU’NUN BABA ACISI

SEYİDOĞLU’NUN BABA ACISI
B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Seyitoğlu’nun babası Ali Seyitoğlu vefat etti.


B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Seyitoğlu’nun babası Ali Seyitoğlu vefat etti. Cenazesi cumartesi günü öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından B.Çekmece Mezarlığı’nda toprağa verilen Seyitoğlu son yolculuğuna büyük bir kalabalık eşliğinde uğurlandı.

Seyitoğlu’nun cenaze törenine son günlerde Mehmet Seyitoğlu ile aralarının açık olduğu söylenen Temel Eyüboğlu da katılırken Eyüboğlu’nun yanı sıra Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü eski belediye başkanı Vehbi Orakçı, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayramali Uner,  Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Gerçeker, Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, B.Çekmece Yönetim Kurulu Üyesi Aslan Polatoğlu, Mehmet Kütük, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ak Parti B.Çekmece İlçe Başkanı Ekrem Görçeker, vB.Çekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, B.Çekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, B.Düzü Eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, Bayrampaşa Belediye Başkanı ve aynı zamanda Seyitoğlu ailesinin amcaoğlu Atila Aydıner  ve çok sayıda sivil toplum ve siyasi parti mensubunun katıldığı gözlendi. Cenaze sırasında taziyeleri kabul eden Seyitoğlu sükunetini koruyarak cenazeye katılan herkesle yakından ilgilenmeye çalıştı.

Biz de Haberdar Spor Servisi olarak Merhuma Allah’tan rahmet Seyitoğlu ailesine, yakınlarına ve spor camiasına da sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.